— Rólunk —

— elhivatottság

Attila séf és Dominik

Kitűnő és friss alapanyagokból készítjük el bisztrófogásainkat, illetve a szakma iránti őszinte érdeklődésünk és alázatunk is fellelhető ételeink ízvilágában.

Attila séf
Desszert
Étterem
Dominik
— tóth marietta, tulajdonos

A vendégeink szolgálatában

Olyan éttermet álmodtam meg vendégeinknek, mely a múlt emlékét megőrizve, izgalmas ízeivel és egyedi hangulatával értéket ad a mindennapokhoz.

— szakmaiság

kriszti

Minden egyes nap szeretnénk valami izgalmasat megalkotni és örömünkre szolgál, ha mindezt a legnagyobb eleganciával oszthatjuk meg Önökkel.

Kriszti
Koktél
Koktél
Koktél Aranylakat

engedje meg, hogy elvarázsoljuk

Kollégáink a legnagyobb szakértelemmel és elhivatottsággal gondoskodnak arról a vendégélményről , mely mindig mosolyt és elégedettséget csal a hozzánk látogatók arcára... és természetesen szívébe.

Szakmaiság
0 %
Értékelés
0
Főétel
0 +
Elégedett vendég
0 +

,,Mi az esküvőnk utàni ünnepi vacsoràt töltöttük az ètteremben. Maximàlisan meg voltunk elègedve mindennel! Az ètelek mennyisège és minősège és a szemèlyzet odafigyelèse kifogàstalan volt! Szívből ajánlom mindenkinek az Aranylakat Bisztrót!"

Keskeny Diána
5/5

,,Születésnapi vacsorán voltunk az Aranylakatban. Külön kérésre gyönyörű díszítést kaptunk, valamint segítőkészek voltak az egyedi igényünkben is. Nagyon kedvesek a felszolgálók és gyors a kiszolgálás."

Tapasztó Laura
5/5

,,Tegnap este az első házassági évfordulónkat itt töltöttük, összeállítottak nekünk egy meglepetés 6 fogásos degusztációs menüsort, ami isteni finom volt!! A kiszolgálás kedves, odafigyelnek minden apró részletre. Biztos vagyok benne, hogy visszatérünk még."

Réz-Tóth Kata
5/5

Kapcsolat

® MINDEN JOG FENNTARTVA

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ